Grus og Granitskærver

Granitskærver til have
Ønsker du en ny have eller ny indkørsel, og kunne du godt tænke dig, at den skal være belagt med granitskærver? Så læs videre her. Rigtig mange er begyndt at få haver og indkørsler belagt med granitskærver, fordi det er rigtig flot, og samtidig nemt at vedligeholde. Man kan få granitskærver i mange farver og størrelser, og der er garanti for, at du kan finde granitskærver, som du vil synes rigtig godt om. Du kan eksempelvis se et udvalg af granitskærver her.

Skal du have en ny indkørsel, og vil bruge havefliser eller belægningssten som belægning, så er det ikke nogen dum idé. Så længe du har en god bund, gerne bestående af noget groft sand/stabil grus, og evt. en dug oven på, så er det nemt at lægge havefliser og belægningssten ovenpå denne og få sig en flot indkørsel. Havefliser og belægningssten er nemme at vedligeholde, og derfor kan man få en belægning der holdes flot i mange år.

Man kan bestille havefliser, belægningssten og granitskærver i flere forskellige farver, og derved lave nogle flotte mønstre. Ofte anvender man granitskærver i bede i sammenhæng med nogle havefliser eller belægningssten, der lægges som et gangareal. Er det til haven, så ser man ofte granitskærver omkring et træ eller i et blomsterbed.
 
Køber man en ukrudtsdug, som man lægger under belægningen, eksempelvis under granitskærver i et blomsterbed, vil man minimere ukrudt der kommer nedefra og dermed reducere det trælse arbejde, med at fjerne ukrudt fra haven. En ukrudtsdug vil dog ikke fjerne ukrudt der kommer ovenfra, så man slipper desværre aldrig helt for at fjerne ukrudt i haven.

Granitskærver er meget populære og bruges mange steder. De er nemme at vedligeholde, og kan give dit hus’ indkørsel og have et flot udseende.

Få god inspiration til kombination af granitskærver og fliser på www.fliserne.dk.