Belægningssten

BelægningsstenSkal du bruge belægningssten, så er det værd at kigge sig godt omkring. For udvalget er utrolig stort indenfor belægningssten, uanset om det er er til en ny terrasse, indkørsel, havegang eller udendørs trappe. Det er mange muligheder for, hvordan dine belægningssten skal se ud, og det er kun fantasien, som sætter begrænsningerne. Skal du bruge store belægningssten, s-formet, cirkel-formet, kvadratformet eller en helt femte model? Der er et stort udvalg, og du kan lave mange flotte mønstre med dem alle sammen. Tryk her for at se eksempler på belægningssten fra FC Beton A/S.

Man tænker ofte ikke over det, før man har særligt fokus på dem. Men når man er kommet til det punkt, hvor man skal have ny trappe, indkørsel eller have, så vil man gerne have nogle sten, som passer til resten af byggeriet – måske man ligefrem vil have en helt ny sten, til hele byggeriet, så det hele passer sammen. Man kigger måske hos naboerne, vennerne eller andre flotte huse, man passerer i sin hverdag, og så finder man inspiration. Det sætter tankerne i gang, og man begynder at overveje, om det skal være den ene eller anden model. Hertil kommer fordelen, at man kan lave utallige af former og mønstre med belægningssten, så man kan gøre præcist, hvad man vil med ens have, så den er flot ned til mindste detalje.

Der findes mange sælgere af belægningssten, og de har alle samme store udvalg. Derfor er det vigtigt, at man undersøger markedet godt, og sikrer sig, at man kan få den rigtig pris for disse. Ofte skal man bruge et stort antal, og dertil kan det være godt, at finde sig et godt tilbud, så man ikke føler sig snydt, eller har betalt en større pris, end man egentlig ønskede.

Men belægningssten er nemme at arbejde med, så man nemt kan skære dem til, så de passer i alle siderne også. Ofte skal man bruge halve sten eller hjørner flere steder, uanset om det er til haven eller en ny trappe, og derfor skal man skære dem til. Dertil kan det være rart, at stenene er nemme at arbejde med, og her kan man nemt finde den rigtige sten, som ikke vil volde en problemer under belægningen.
 
Bor man i Aalborgområdet og ønsker tilbud fra en anlægsgartner, kan man eksempelvis kontakte GUG Anlæg & Planteskole A/SAalborg Anlægsgartneri eller Jan Dam. Du kan også læse meget mere om Aalborg generelt og området omkring Aalborg på Aalborg Siden.

Bor man ikke i Aalborgområdet kan man stadig handle trygt hos FC Beton. Webshoppen tilbyder køb af belægningssten og betonfliser med levering til størstedelen af Danmark. Det er sikkert at handle på den emærkede webshop hos FC Beton. Se certifikatet her.

Når du lægger nye belægningssten i din indkørsel, på terrassen eller på havestien rundt om huset, ser belægningen flot og ren ud, men det vil den ikke blive ved med, hvis du ikke gør noget for at holde den flot. Du kan vælge af feje belægningen jævnligt, eller du kan starte med at give belægningsstenene en imprægnering allerede kort tid efter de er lagt.

På nordsiden af huset vil belægningssten og betonfliser hurtigt blive grønne og kedelige af alger hvis du ikke aktivt gør noget for at holde algerne væk. Derfor vil imprægneringen mod alger være et godt valg. Er algerne først kommet frem på belægningsstenene vil det være en god idé med professionel hjælp til en fliserens og algebehandling, som kan bestilles til billige priser.